Hemma från Polen

 KAN BÖRJA INLÄGGET MED, BÄSTA DAGARNA I MITT LIV!!
I onsdags åkte vi ju med båten på morgonen,kan meddela att jag råkade spruta ner hela mig,min kudde,melkers kudde, min jacka och min väska när jag skulle öppna min Loka, som gjorde att allt luktade aprikos dessutom.
finns självklart en del av det på FB uppe..

Båten var lite seg,då resan va ungerfär 12 timmar men endån rätt kul. körde körragömma och allting. När vi kom i land i polen, tog Jacob fram sin lilla svenskaflagga och jag skrek ''SWEEEEDEN'' hahah,orkar inte.

Checkade in på världens tattigaste hotell, efter fått byta rum osv,fick jag äntligen sova med både rebecka & liza, och vi lyckades få bästa Jacob,Melker och Johannes bredvid oss och balkongerna va hela så vi sprang över till rummen och vi lyckades även få ner några andra killar från klassen från andra våningar, massa snack,massa kul och jävligt mycket skäll av lärarna,men man lever bara en gång ;)

Somnade rätt tidigt,kanske halv två och på onsdagen var vi döda,sen drog vi till där andra världskriget började, stuffhof osv. Efter det blev det gamla stan i Gdansk, i SPÖREGN, tillomed strumporna var blöta.. Sen blev det köpcentrum en kortis innan vi åkte vidare till båten.

På båten var planen - DYGNA.
Åt,chillade osv innan vi drog på discot som fanns till en viss tid, fyfan vad underbart att bara hoppa till högsta musiken med bästa vännerna. Kan även meddela att Simon i klassen fyllde år, 15 så vi köpte en lite tjejväska, kondomer och en meter tuggummi på taxfree,jag och två kompisar. skoja om att alla fick ett gott skratt :D

Efter discot,var vi tvungen att dra oss mot hytterna,så tillsut var vi kanske nästan femton pers i vår hytt,och skulle sedan byta för det fanns ingen luft men då kom lärarna så då fick alla dela upp sig till våra egena, men vi smugglade sedan in Melker & Oliver i vår hytt som dygnade med oss hela natten,dock sov Liza för hon va sjösjuk, melle somnade halv fem, rebecka sov lite runt fem och jag,oliver och alice dygnade helt. Orkar inte gå in på allt som hände under natten,men de va bääst,dock är jag dödstrött nu.

Kan meddela att klockan fem på morgonen, så målade Oliver mina naglar silvriga med gröna prickar, AS SNYGGT. bäst va han, lixom båten gungade som fan och va mörkt,bäst är han ;)

Och ni behöver inte läsa,men behövde skriva av mig lite med en sammanfattning,för detta var bästa dagarna i mitt liv typ,och detta är ungerfär en procent av allt som har hänt, mobilen är full med bilder & filmer, men här är några bilder från dagarna.





/ Carina
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback