Zac & min resa - del 3

Del ett kan ni läsa HÄR och del två HÄR.
Som sagt,planen var msvb mot höstkanten, och vi låg på bra och säkra rundor under sommaren i LB/LA klasser, så det kändes säkert. Men i biten av augusti åkte vi på regional tävling på hemmaklubben, och lyckades på framhoppningen inför LA:n, krascha rakt i oxern och där försvann allt hans sjävförtroende, han visste inte längre när han skulle hoppa av, efter han gick av allt för tidigt inför oxern där han kraschade,så han kunde komma 100 % rätt och bara nitade endån, han var osäker,vilket gjorde mig osäker även.
 

Vi pratade med vår tränare, och vi fick backa några steg, låga hinder med markbom var det som gällde. och efter någon månad var vi back on track, vi åkte då ut på någon lokal på lägre höjder, för det var mest rättvist. Allting föll på plats och vi var snart där vi slutade igen, LB och LA klasserna blev igen enkla, men för att det inte skulle bli stressade inför msvb-debuten som var målet för året, så valde vi flytta fram målet till våren 2012 och vara kvar på LB/LA nivå till tävlingssägonen var slut för året. Vi avslutade sen tävlingssäongen för 2011,men en nolla och tredje placering i LA, vi avslutade året med flaggan i topp.


Zac fick en tidig vintervila i 2 veckor, för att sedan kunna vara igång i januari för första tävlingarna. Dock gick första tävlingen käpp rätt åt skogen, eftersom ridningen och hoppningen hade vi haft dåliga förutsättningar med under igångsättningar och ridandet efter vintervilan,så hade jag knappt koll på hur jag skulle rida han i hoppningen och allt blev kaos. Andra tävlingen gick vi ner någon klass och vann LC:n och i LB:n fick vi ett stop, då vi låg i mellan två avstånd på en linje,vilket var vår svårighet just då.



Vi valde även denna vår att delta i div 1 för klubben, det gick dock inget vidare för laget men vi lyckades skrapa ihop en andra plats totalt,men det var mest för alla andra råkade vara sämre än oss.. hehe ;) För mig och zac hade vi blandade resultat i omgångarna,med två första omgångarna var godkända och sista gick det åt skogen, allting rasade, varning skrevs på och tårana forsade. men det är en annan historia.


Efter div 1, började utomhustävlingarna komma igång och det var dags för ölandshoppet. Planen var att debutera msvb och han skötte sig i klasserna innan... Blev det någon msvb debut? isf, hur gick det? det får ni veta i nästa del... håll utkik ;) Bilder från ölandshoppet, endast för skapa lite mer spänning.. 



 /Carina
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback